Hlavní obsah

Chtěla se pomstít expříteli. Jeho autem jezdila dva dny na červenou

Žena ve městě Šao-sing v čínské provincii Če-ťiang během pouhých dvou dnů porušila pravidla silničního provozu hned 50krát, přičemž 49krát projela semafor na červenou a jednou se provinila překročením povolené rychlosti. Podle serveru Independent si auto půjčila od svého expřítele a svým počínáním se mu chtěla pomstít za to, že ji opustil kvůli jiné ženě.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto.

Článek

Žena, známá pouze pod jménem Lou, si pronajala vůz značky Audi od svého bývalého přítele Čchiena přes mobilní aplikaci. Aby zakryla stopy, učinila tak přes další dvě osoby.

Lou a jeden ze zprostředkovatelů, kamarád jménem Ču, poté společně projížděli semafory na červenou tak dlouho, dokud je policie nezadržela. Během dvou dní se jim to povedlo 49krát.

Odpálil a prásk. Blesk zasáhl golfový míček v letu

Koktejl

Žena chtěla na vůz vlastněný jejím bývalým přítelem nasbírat co nejvíce pokut, a pomstít se mu tak za to, že ji opustil kvůli jiné známosti. Její plán se jí však vymstil, neboť skončila v rukou policie. Jaký trest si odpyká, není prozatím známo.

Během vyšetřování případu Ču připustil, že požádal svého kamaráda, aby si od Čchena pronajal vůz. Učinil tak prý proto, že jej o to požádala Lou se slibem, že když to udělá, začne s ním randit.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám