Hlavní obsah

Žena s poprsím č. 12 málem udusila přítele při milování

Novinky, Dagmar Plecháčová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Londýn

Steven byl obdivovatelem obrovského poprsí své přítelkyně Claire Smedleyové. Její bujné tvary se mu však staly téměř osudné. Během milostných hrátek ho s nimi Claire téměř udusila. Milenec kolem sebe začal bezradně máchat rukama. Snažil se tak svou partnerku upozornit, že nemůže dýchat. Ona si ale jeho chování vysvětlovala jako projev vzrušení.

Foto: www.newsoftheworld.co.uk, Novinky

Článek

Sedmadvacetiletá Claire vyprávěla svůj příběh americkému serveru News of the World.

„Steven se většinou mým ňadrům věnoval velmi rád. Tehdy mě však začal zvláštně plácat po těle. Předpokládala jsem, že je to součást milostných hrátek a pokračovala. O chvíli později vše ustalo a Steven se přestal hýbat,“ svěřila se mladá Angličanka.

„Došlo mi, že nedýchá. Začala jsem panikařit a volat záchranku. Steven byl bílý jako stěna a vypadal jako kdyby byl v transu,“ pokračovala Claire.

Milenci navzájem nepochopili signály

Steven, který si nepřál být fotografován, k celému incidentu dodal: „Myslel jsem, že to bude můj konec. Snažil jsem se Claire plácat do paží, abych ji zastavil a upozornil, že mě dusí. Ona si však mé signály vyložila špatně,“ řekl sedmadvacetiletý milenec vnadné Britky.

„Claire se zvedla a zeptala se, jestli jsem v pořádku. To je poslední věc, kterou si pamatuji. Pak jsem hned omdlel. Bylo to strašné,“ vzpomínal prodavač Steven na osudnou intimní chvíli.

Angličanka uvedla, že po této zkušenosti už s partnerem nemohli mít pohlavní styk. Před třemi měsíci se dvojice rozešla.

Claire chce na svých vnadách vydělat

Claire Smedleyová plánuje zkusit kariéru modelky. Věří, že na svém extrémně velkém poprsí vydělá. Každé z jejích ňader váží neuvěřitelných 6,5 kilogramu.

„Lidé stejně má prsa vnímají jako veřejný majetek. V supermarketu ke mně dokonce přišli s dotazem, jestli si na ně mohou sáhnout,“ dodala Claire.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám