Hlavní obsah

Žena prodala tři roky starou kuřecí nugetu za 151 tisíc korun

Novinky, Jakub Kynčl

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Dakota City

V dnešní době se dá vydělat skoro na čemkoliv. Důkazem je i případ ženy z americké Nebrasky, která přes aukční portál eBay prodala kuřecí nugetu od McDonald's za 8100 dolarů, tedy asi 151 tisíc korun. A co bylo na tři roky starém smaženém kusu kuřete tak výjimečného? Podle všeho měl připomínat tvář amerického prezidenta George Washingtona.

Foto: Profimedia.cz

Podobnost mezi kusem kuřete a tváří George Washingtona vidí asi pouze ten, kdo opravdu chce.

Článek

V pondělí večer asi Rebekah Speightová z Dakota City pořádně slavila. Skončila totiž její aukce, která jí přinesla v přepočtu 151 tisíc korun. Bizarní dražba však přinese peníze na dobrou věc. Za výtěžek budou totiž poslány desítky dětí na letní církevní tábor v Sioux City, informoval deník Sioux City Journal z Iowy.

Aukční portál dražbu na krátkou dobu pozastavil, protože porušovala pravidlo ošetřující aukce prošlých potravin. Později však byla dražba opět povolena a Speightová byla e-mailem informována, že jí byla udělena výjimka, protože jde o výtěžek aukce na pomoc dětem.

Reklama

Výběr článků

Načítám