Hlavní obsah

Žena pozřela pět kilo pudinku za tři minuty. Při pohledu na ni vás přejde hlad

Novinky, vps

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Američanka Molly Schuylerová sní snad cokoliv. A rychle. Je totiž profesionálním jedlíkem a na svém kontě má celou řadu rekordů. Minulý týden se zasloužila o další, když spořádala více než pět kilogramů pudinku za jen těžko uvěřitelné tři minuty.

BEZ KOMENTÁŘE: Rekordmanka do sebe naládovala pět kilogramů pudinku za tři minutyVideo: guinnessworldrecords.com

 
Článek

Vyzbrojena velkou lžící se drobná žena pustila do sladké pochoutky a rytmickými pohyby se začala ládovat za dozoru komisaře Guinnessovy knihy rekordů. Asi po minutě přestala a nevypadalo to s ní dobře, ale po chvíli se dala dohromady a pokračovala.

V časovém limitu tří minut nakonec zvládla spořádat přesně 12 liber pudinku, tedy asi 5,4 kilogramu. Předchozí rekord dvou liber tím zadupala do země.

BEZ KOMENTÁŘE: Drobná žena spořádala v rekordním čase dvoukilový steak a ještě se dojedla hranolky

Schuylerová tak přidala do sbírky další úctyhodný výkon. V lednu například snědla steak o váze dvou kilogramů za pouhé dvě minuty a 44 sekund. [celá zpráva]

O měsíc později pak dokázala spořádat 363 kuřecích křidélek za 30 minut a v jednom řeckém fastfoodu zase snědla 5,5kilogramový sendvič, půl kila hranolků a ještě k tomu vypila velkou limonádu.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám