Hlavní obsah

Žena porodila na toaletě McDonald's. Pomohli jí zaměstnanci

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Porod bývá ošidná věc a někdy, navzdory sebelepšímu plánování, rodiče dorazit do porodnice nestihnou. To je i případ Alandrie Worthyové z americké Atlanty. Minulou středu zrovna se svým snoubencem mířila do porodnice, jenže si potřebovala ještě odskočit na záchod. Z toalety však vyšla o dost později a s novorozenou dcerkou.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Alandria potřebovala nutně na toaletu, a tak se snoubencem Deandrem Phillipsem zastavili u pobočky McDonald’s. „Jen, co jsem vešla na záchod, okamžitě mi praskla voda,“ popsala Worthyová.

Worthyová začala křičet a záhy přiběhla manažerka pobočky Tunisia Woodwardová, aby zjistila, co se stalo. „Otevřela jsem a ona tam ležela na zádech. Tehdy jsem řekla svým zaměstnancům: Dneska budeme mít dítě,“ již s úsměvem komentovala celou situaci Woodwardová.

Na pomoc ihned přispěchaly ještě další dvě zaměstnankyně, Sha’querria Kaiglerová a Keisha Blue-Murrayová. O něco později dorazil z auta i snoubenec, který šel zjistit, proč se žena tak dlouho nevrací.

Dítě přišlo na svět v pořádku a zdravé asi po 15 minutách.

„Všechny jsme matky, takže jsme daly hlavy dohromady a zvládly to. Jediné, co jsme potřebovaly po otci, bylo, aby to dítě chytil. A povedlo se,“ vylíčila Woodwardová.

V rodném listě má dítě jméno Nandi Ariyah Moremi Phillipsová, zaměstnanci pro holčičku ale vymysleli ještě jinou přezdívku Nugget (tedy kuřecí nugetka).

„Je to stoprocentně Nugetka,“ smál se Phillips. „Mí rodiče si tu přezdívku zamilovali také. Sedí to na ni,“ dodal.

Majitel pobočky odměnil zaměstnankyně dárkovými poukazy v hodnotě 250 dolarů (zhruba 6000 korun). Woodwardová uvedla, že poukaz využije na dárek pro malou nugetku Nandi.

Důchodkyně v 70 letech porodila první dítě

Koktejl

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám