Hlavní obsah

Žena otěhotněla, ale otec se zapírá. Čekám s tebou dítě, nechala vylepit na billboard

Novinky, tcs

Když žena žijící v mexickém městě San Luis Potosí zjistila, že by mohla být těhotná, její přítel se s ní úplně přestal stýkat a nebral jí telefon. Mexičanka se tedy odhodlala k netradičnímu kroku, jak muže upozornit na fakt, že bude otcem.

Foto: Profimedia.cz

Žena zvolila vskutku netradiční způsob, jak oznámit muži, že bude otcem.

Článek

„Hledá se“ stojí obřími písmeny na billboardu vedle fotky muže, který se údajně zachoval jako zbabělec. Přítelkyni a nastávající matku si měl zablokovat na Facebooku a přestal jí brát telefony. I proto se zřejmě žena odhodlala k razantnímu kroku, jak pohnat muže k zodpovědnosti.

Před několika týdny se proto v San Luis Potosí, hlavním městě stejnojmenného mexického státu, objevil na křižovatce ulic Mariano Jiméneze a Salvadora Navy billboard, kterým se těhotná žena snaží muže kontaktovat nebo ho alespoň kvůli jeho chování veřejně zostudit. V minulých dnech zpráva vzbudila rozruch na sociálních sítích a zaujala i místní média.

„Carlosi Orozco, test byl pozitivní, jsem těhotná,“ stojí na billboardu. Žena dále vysvětluje případným čtenářům, proč se k tomuto netradičnímu kroku odhodlala. „Zablokoval si mě na Facebooku a nezvedá mi telefon,“ vysvětluje. Následně se žena pichlavým tónem podepíše. „Tvoje kamarádka (jak jsi mě byl zvyklý představovat),“ uzavírá svůj vzkaz těhotná.

Foto: Profimedia.cz

Jak dlouho bude vzkaz na domě viset, není jasné.

Kriticky se k ženině kroku vyjádřil právník Juan Jesús Lozano. „Někteří občané považují město za jednu velkou facebookovou zeď. Tak to ale není, protože v reálném světě mají tyhle činy následky,“ prohlásil pro místní média. Podle prezidentky městské rady pro reklamu Marii Andradové je politováníhodné, že jsou billboardy využívány k tomu, aby dehonestovaly ostatní.

Zda je Carlos Orozco opravdu otcem a zda se ženě podařilo ho zkontaktovat, není známo. Ženě však nelze upřít body za originalitu.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám