Hlavní obsah

Žena jako zázrakem přežila pád do kolejiště metra

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Bezpečnostní kamery na jednom z nástupišť metra v brazilském Sao Paulu v úterý zachytily hrůzný incident. Jedna z žen čekajících na vlak tam spadla do kolejiště poté, co ji tam těsně před příjezdem soupravy strčil muž stojící opodál. Žena nakonec vyvázla pouze se zlomenou rukou, píše deník Daily Mail.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Na záběrech je vidět, jak muž ve světlém oděvu strčí do jedné z žen stojících před ním a ta padá přímo do cesty přijíždějícího vlaku.

Útočníka následně před útěkem zastavili očití svědci a krátce poté byl zadržen policisty. Podle detektivů, kteří se na vyšetřování případu podílejí, trpí muž duševními problémy a údajně strčil do první osoby, kterou na nástupišti potkal.

Žena naštěstí jako zázrakem přežila, z incidentu navíc vyvázla pouze se zlomenou rukou. „Přežila, protože spadla do žlábku mezi kolejemi a nedotkla se napájecí koleje,“ vysvětlil mluvčí hromadné dopravy v Sao Paulu.

„Jakmile se incident odehrál, ihned jsme zkratovali napájecí kolej, aby oběť nedostala smrtící elektrickou ránu. Žena byla následně vyproštěna a převezena do nemocnice na pozorování. Stále je ve velkém šoku,“ dodal.

Reklama

Výběr článků

Načítám