Hlavní obsah

Zavřela dcerku do automatické pračky

Novinky, Alexandr Petrželka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

POMONA

Na poslední chvíli zachránili policisté z kalifornského města Pomona dvouletou holčičku z běžící automatické pračky, kam ji strčila její pětatřicetiletá matka.

Foto: Racing Club Zlín
Článek

Kamery ve veřejné prádelně zaznamenaly, jak žena nejprve dcerku posadila do velké pračky. Po chvíli ji zvedla a vsunula do menšího stroje s čelním plněním, zaklapla dvířka a spustila prací program.

"Děvčátko se naštěstí neutopilo, ale bylo už celé pod vodou," uvedl policista Dan Ramirez, který holčičku - už v bezvědomí - osvobodil teprve poté, co obuškem rozbil sklo na dvířkách pračky. Ta se totiž automaticky uzamkla a nešla by otevřít, pokud by prací program neskončil. Pokusy matky ani pomoc personálu prádelny stroj nezastavily.

Děvčátku vniklo do plic menší množství vody, je však mimo nebezpečí života. Podle lékařů, kteří je na pohotovosti ošetřili, má po těle četné škrábance a zhmožděniny. Matku teď ve vazbě vyšetřuje policie. Kauci deset tisíc dolarů za ni dosud nikdo nesložil.

Reklama

Výběr článků

Načítám