Hlavní obsah

Zákazník vykonal při návštěvě hobbymarketu velkou potřebu. Mísa byla výstavní

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Výraznou stopu po sobě zanechal neznámý zákazník hobbymarketu v mnichovské čtvrti Moosach. Během návštěvy velkoprodejny nutně potřeboval vyřídit „velkou záležitost“, což se mu také podařilo. Záchodová mísa v oddělení sanitárního zboží byla ovšem výstavní.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

„Tak to je pěkné. Člověk si chce v hobbymarketu koupit zrcadlovou skříňku a najednou tohle. Šílenství,“ citoval deník Bild jiného zákazníka.

Pracovník prodejny ujistil, že video, které koluje na sociálních sítích, není falešné. „Stalo se to v sobotu. Kdy přesně, nevíme. Zjistili jsme to až v 18.00 hodin,“ řekl s tím, že na policii s tím určitě nepůjdou.

„I kdyby tam byly kamery, nikdo nemá na čele napsané své jméno,“ dodal.

Zaměstnance incident zaskočil. Nejen kvůli jeho nechutnosti, ale i proto, že to pachateli jen tak prošlo. „Je neuvěřitelné, že jej nikdo neviděl,“ diví se.

Špinavou mísu musel vyčistit pracovník, který je za oddělení sanitárního materiálu odpovědný. „Ten týpek mohl aspoň použít štětku,“ postěžoval si s tím, že nechutné to muselo být i proto, že u mísy ani jinde v oddělení sanity nebyl toaletní papír.

Někteří účastníci diskuse pod příspěvkem se podivili, jak to, že v míse byla voda. Podle pracovníků hobbymarketu proto, aby toaleta vypadala co nejrealističtěji. „Že to jeden zákazník vezme až tak vážně, nemohl nikdo tušit,“ poznamenal Bild.

Cestující v návalu vzteku stiskl ve vlaku nouzové tlačítko. Pozdě zjistil, že na toaletě chybí papír

Koktejl

Reklama

Související témata:
Hobbymarkety

Výběr článků

Načítám