Hlavní obsah

Záchranář odvážel mrtvolu na motorce. Přilepil ji k sobě páskou

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V obtížném terénu musí člověk často improvizovat a platí to i v tragických případech, kdy někdo zemře a tělo je potřeba dostat do nemocnice či pohřebního ústavu. Když zemřel thajský senior na odlehlém místě v lese, záchranář a jeho bratr museli dovézt tělo na motorce.

BEZ KOMENTÁŘE: Zdravotník odvážel mrtvolu na motorceVideo: Newsflare, AP

 
Článek

Neobvyklý převoz těla se odehrál 14. srpna v lesích u města Nakhon Ratčasima zhruba 200 kilometrů severovýchodně od Bangkoku. Třiasedmdesátiletý vesničan Leuang Čodkasem den předtím zkolaboval v lese při sběru ovoce.

Když nedorazil domů, bylo vyhlášeno pátrání, které v neděli skončilo nálezem seniorova těla. Vesničan zkolaboval v terénu, kam se nebylo možné dostat autem. Záchranář Montree Phiewphong a jeho bratr Apičart se tedy rozhodli, že do civilizace tělo odvezou na motorce.

Zloděj v Mexiku ukradl pohřební vůz i s nebožtíkem

Koktejl

„Byl to jediný způsob, jak dostat tělo z lesa. Museli jsme ho připoutat k motocyklu. Bylo to bezpečné,“ uvedl Montree. „Lidé se divili, když viděli mrtvolu na motorce. Ale předtím jsme se pomodlili a v chrámu pak vzdali úctu,“ dodal jeho bratr Apičart.

Tělo bylo následně převezeno do nemocnice, aby byla provedena pitva, která zjistí příčinu úmrtí.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám