Hlavní obsah

Z nepolíbené Susan je díky pěveckému výkonu světová hvězda

Novinky, Vladimír Michna, thestar.com

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Z nepolíbené pomocnice v kostele a pracovnice charity na skotském venkově Susan Boylové se během týdne stala hvězda takřka světového formátu. Uchvacující video s jejím zpěvem v britské pěvecké soutěži Britain's Got Talent, hledající talenty v rozličných oblastech, na internetu již shlédlo neuvěřitelných 30 miliónů lidí.

Článek

Nabídky na účinkování v různých pořadech se Susan jen hrnou. Vystoupila například v Ranní show americké stanice CBS, kde mohla hovořit se zpěvačkou Patti LuPonovou, jejíž ztvárnění písně I Dreamed a Dream je považován za umělecký poklad.

Susan zpívala v soutěži právě tuto skladbu z muzikálu Les Miserables a LuPonová ji označila za velmi těžkou. Zvláště její závěr, ve kterém je potřeba velkého hlasového rozsahu. LuPonová řekla, že při poslechu Boylové plakala a její výkon označila za vynikající.

:. Susan Boylová doposud zpívala nejčastěji s hřebenem místo mikrofonu.

FOTO: ČTK/AP

V pořadu se Boylová představila s novým účesem, ale obvyklým odvážným a zábavným naturelem, který ovšem před jejím úplně prvním vystoupením publikum přijalo s úšklebky. 

:. Nikdy nepolíbená kostelní myš překvapila porotu britské Superstar (Stream)

Právě její vzhled a nekonformní chování v kontrastu s ušlechtilým a čistým zpěvem vytvořil během několika dnů z Boylové netradiční televizní ikonu s aureolou vysmívané a poté milované hvězdy.

Právě její vzhled a nekonformní chování v kontrastu s ušlechtilým a čistým zpěvem vytvořil během několika dnů z Boylové netradiční televizní ikonu s aureolou vysmívané a poté milované hvězdy.

No, ti co se mi smáli, se teď ke mně chovají pěkně
Susan Boylová

Moderátoři pořadu se Boylové ptali na lidi, kteří se jí v jejím dosavadním životě vysmívali. "No, ti co se mi smáli, se teď ke mně chovají pěkně. Takže jsem nad nimi takto zvítězila,“ řekla s úsměvem Boylová.

Jako vysvětlení, proč se rozhodla jít do pěvecké soutěže, Boylová řekla: "Chtěla jsem to udělat jako poctu své matce. Odtud ode mě vzešla ta odvaha.“

Přestože je Boylová již je považována za favoritku celé soutěže, její cesta k získání prvenství teprve začala. Soutěž je totiž teprve v rané fázi. Podle mluvčí pořadu lze další vystoupení Boylové očekávat až v květnu.

Boylová žije sama s kočkou Pebbles. Dříve se starala o svou nemocnou matku, která zemřela před několika lety.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám