Hlavní obsah

Z kanadského mostu viselo na laně auto. Policisté netuší, jak se tam dostalo

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Torontská policie vyšetřuje případ prázdného osobního automobilu, který našla ve středu ráno viset na laně z jednoho z městských mostů. Policisté vůbec netuší, jak se vůz na místo dostal, s největší pravděpodobností se však jedná o žert, informoval kanadský zpravodajský server ctvnews.ca.

Foto: Profimedia.cz

Most v Torontu. Ilustrační foto.

Článek

Automobil s vyhořelým interiérem, kterému chyběla okna, visel z mostu Millwood Overpass Bridge v kanadském Torontu.

Policisté si nejprve mysleli, že se jednalo o pozůstatek z filmového scény. Posléze si ale ověřili, že se žádný film na místě nenatáčel.

„V tuto chvíli se domníváme, že incident byl zamýšlen jako žert,“ svěřila se mluvčí torontské policie Caroline de Kloetová.

Dálnice byla následně zablokována, aby hasiči za pomoci pohotovostních složek mohli lano bezpečně přeříznout a poté auto z místa odstranit.

„Když mi ukázali fotky, kroutil jsem hlavou a nevěřil, že se něco takového mohlo stát. Pokud se jedná o žert, pak by měli být lidé, kteří za tím vězí, patřičně potrestáni,“ řekl starosta města John Tory.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám