Hlavní obsah

Vždyť je to jen kočka, řekla žena, která zvíře hodila do popelnice

Novinky, Dagmar Plecháčová
Coventry

Žena, kterou průmyslové kamery zachytily, jak hladí přítulnou kočku a pak ji hodí do popelnice, svým činem v okolí svého bydliště v anglickém Coventry vyvolala vlnu pohoršení. Na otázku médií, proč se tak zachovala, odvětila, že vůbec nechápe, proč proti sobě obrátila tolik lidí. Byla to prý "jen kočka" a ona to myslela z legrace.

Článek

Nyní situace ještě vygradovala a proti pětačtyřicetileté Mary Baleové se zakládají profily na Facebooku, a dokonce jí chodí poštou výhrůžky smrti. Baleová tvrdí, že reakce proti ní jsou nafouknuté a přehnané a že tomu nerozumí, když to byla „jen kočka“.

Svobodná zaměstnankyně banky uvedla, že když se v sobotu vracela domů a cestou zahlédla kočku, chtěla si s ní pohrát. Po chvíli ji však napadlo, že by bylo zábavné, kdyby ji hodila do popelnice.

„Bylo to myšleno jako vtip, protože se mi to zdálo zábavné. Nechtěla jsem, aby tam ta kočka uvízla, čekala jsem, že se nějak dostane ven,“ uvedla Baleová.

Žena zároveň odmítá, že by celá záležitost měla mít negativní vliv na její rodinu. „Nevím, co si o tom myslí moji příbuzní, ale jsem si jistá, že je to trochu nafouknutá bublina,“ dodala v současnosti jedna z nejkontroverznějších žen Anglie.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám