Hlavní obsah

Vyhozené snubní prsteny našel mezi 20 tunami odpadu. Pomohl celer

Muž z Birminghamu při úklidu spolu s dalšími odpadky nechtěně vyhodil i snubní prsteny. Naštěstí to zjistil dost brzy na to, aby se mu je na skládce podařilo znovu najít.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Když Kevin Butler s manželkou koncem listopadu uklízeli, letělo do koše leccos. Bohužel i jejich snubní prsteny. Ty se dostaly na scénu, protože je paní Butlerová chtěla vyčistit a naleštit.

Chybou bylo, že je dala osušit do ubrousku. Ten totiž horlivý Kevin hodil do pytle k dalším odpadkům, který následně odnesl na nedaleké překladiště odpadu.

Když jeho žena za pár hodin nemohla prsteny najít, došlo jí, co se stalo, a Kevin musel běžet na skládku znovu. Její šéf měl naštěstí dost pochopení a spolu s několika zaměstnanci pomohl s hledáním.

Pomocí kamerových záznamů se tak podařilo zjistit, že Kevinovy odpadky skončily v konkrétním dvacetitunovém kontejneru. S jeho prohrabáváním pak pomohl bagr.

Klíčem k úspěchu byla nať řapíkatého celeru, která trčela z jednoho pytle. Kevin se totiž při vyjmenovávání věcí, které společně s prsteny vyhodil, zmínil právě i o nati.

Do poslední chvíle měl sice obavy, že akce nebude mít šťastný konec, ale pod slupkami z brambor nakonec přece jen ležel i ubrousek a v něm oba prsteny.

Snubní prsten ztracený v moři našli navlečený na rybě

Koktejl

Reklama

Výběr článků

Načítám