Hlavní obsah

Vondráčková překvapila fotbalové fanoušky

Novinky, Korzo

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Při úspěšném utkání ČR - Dánsko na evropském šampionátu ve fotbale prožili na stadiónu v Portugalsku mírný šok čeští fanoušci. V jejich středu se totiž nečekaně objevila zpěvačka Helena Vondráčková s manželem Martinem Michalem. Rozpaky českých fandů však trvaly pouze několik vteřin.

Foto: archiv BHC Most

Ondřej Černý (vlevo) na ME 2014 v Krakově

Článek

"Naši fandové byli úžasní. Viděla jsem, že jsou překvapení, ale měli radost z mé účasti. Srdečně mě zdravili a nadšeně nás s Martinem poplácávali po ramenech. Atmosféra v hledišti byla naprosto skvělá a úplně nás pohltila. Skandovali jsme jako o život. Proti Dánům nás byla na stadiónu asi jedna třetina, ale bez problémů jsme je přehlušili," vypověděla Vondráčková.  

Fotbalové nadšení

"Byl to pro mě nezapomenutelný zážitek. Prožívala jsem utkání s Dánskem tak intenzivně, že jsem z nervozity snědla obrovský kornout popcornu, ačkoliv ho normálně vůbec nevezmu do pusy. Bylo to poprvé, co jsem viděla fotbalové utkání světové úrovně živě, a jsem šťastná, že jsem to prožila," dodala zpěvačka.

Helena Vondráčková se přiznala, že mistrovství Evropy sleduje i se svým manželem s velkým napětím a českými fotbalisty jsou nadšeni.

"Nenechali jsme si ujít téměř žádný zápas. Dá se tedy říct, že jsme s manželem oba fotbaloví fanoušci. Navíc Martin se zajímal o fotbal od mládí, a to nejen jako fanoušek, ale jako aktivní hráč. Od šesti let se fotbalu věnoval a vypracoval se jako brankář až do první a druhé ligy. Chytal za Viktorku Žižkov a Duklu Praha. Lásku k fotbalu přenesl i na syna Toníka, který jde v jeho stopách," svěřila se.  

Vzpomínky na Portugalsko

Portugalsko si zpěvačka oblíbila už před lety na dovolené na pobřeží Algarve. "Bydleli jsme ve známém poutním městečku Fatima, kde jsme se stali svědky nádherné nedělní mše, na kterou se sjíždějí pravidelně věřící z celého světa. To byl nezapomenutelný zážitek," zavzpomínala Helena.

Neopomněla připomenout, že si spolu s manželem doslova zamilovali i portugalskou kuchyni. "Portugalci umějí obzvláště skvěle upravit skopové, jehněčí. Úžasně připravují i ryby."

Reklama

Související články

Helena Vondráčková v Německu zabodovala

Zpěvačka Helena Vondráčková září štěstím. Její televizní show Pouť pro všechny (Ein Fest für alle), která běžela v přímém přenosu na německé televizi...

Výběr článků

Načítám