Hlavní obsah

Vítězky České Miss si prohlédly své budoucí bydlení

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Klíče od luxusních bytů v pražském komplexu Mazanka v Praze 8 převzaly ve středu v poledne Česká Miss Renata Langmannová a obě vicemiss Miroslava Košťanová a Barbora Kolářová. Kromě bytů dostaly i další cenu za vítězství v soutěži, automobil Škoda Fabia.

Článek

Byty získaly čerstvé miss do ročního pronájmu. Stejně tak obě vicemiss automobil, pouze vítězka si fabii může nechat. "Byt je nádherný, už se strašně těším, až se do něj nastěhuji. Prozatím v bytě budu bydlet sama, jelikož přítel studuje v Brně a zatím bude jezdit pouze na návštěvy," říká Langmannová, která pochází z Ivanovic na Hané.

Než budou moct všechny vítězky byt skutečně užívat, ještě to pár dní potrvá. "Nastěhují se až koncem března. Teď se musí ještě všechny byty dovybavit, protože získaly ceny v podobě nábytku, které se musí namontovat přímo na míru do jednotlivých objektů," vysvětlila Petra Mandíková z agentury Česká Miss.

Největší byt v sedmém podlaží luxusního komplexu o velikosti 65 metrů čtverečních a s ideálním výhledem na metropoli bude obývat Renata Langmannová, vicemiss dostaly zhruba o 15 až 20 metrů čtverečních menší byty umístěné ve druhém a třetím podlaží. Cena bytů je zhruba dva a půl až tři milióny korun. V objektu mohou missky využívat i relaxační centrum s fitness, vířivkou a saunou.

Po převzetí symbolických klíčů od bytu usedly všechny do svých nových automobilů. I tady bylo vidět, že první byla jen jedna, a té patří fabia s komfortní výbavou. Košťanová s Kolářovou budou muset po roce auto vrátit.

Mazanka se nachází na Praze 8 v blízkosti přírodní rezervace Okrouhlík, asi 5 minut chůze od stanice metra Ládví.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám