Hlavní obsah

VIDEO: Norisová ve StarDance: Nic mi to nedělá, když mi někdo sáhne na prso

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

V taneční soutěži StarDance zůstaly už jen čtyři páry. Ze známých osobností jsou to Jaromír Bosák, Vladimír Kratina, Zuzana Norisová a Dana Batulková. Novinky se jich tentokrát tázaly, jestli mají jejich drahé polovičky důvod žárlit na taneční partnery, se kterými teď tráví každou volnou chvilku. Některé odpovědi byly velmi překvapivé.

Článek

Zuzana Norisová se během tancování ve StarDance vůbec nestydí. Navíc ani doma nemá nikoho, kdo by jí dělal žárlivé scény. Kočky prý nežárlí a to ani vykastrovaný kocour Elvis.

"Ze začátku jsem se strašně styděla. Hlavně u standardních tanců jsme určitými částmi totálně na sobě. Ale teď už to člověku nepřijde, už je to v pohodě. Hlavně já jsem herečka, takže jsem zvyklá, že mi někdo šáhne na prso, když musí, a nic mi to nedělá. Pokud je to v choreografii, tak je to v pohodě," konstatovala Norisová.

Jaromír Bosák tvrdí, že má kliku na ženu. Životní partnerku Alenu prý jeho tančení s pohlednou ženou nějak moc nerozhází. "My s taneční partnerkou jiskříme neustále, zrovna včera jsem dostal takovou ránu do nosu loktem, že se mi zajiskřilo před očima," smál se Bosák.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám