Hlavní obsah

Vezu kozla na rande, argumentoval opilý řidič policistům

Novinky, Jakub Kynčl

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Policisté z celého světa by už dali jistě dohromady pořádnou hromadu výmluv, kterými se je snažili opilí řidiči uchlácholit. Avšak čtyřiapadesátiletý řidič z polského Kretzynu by to asi i tak dotáhl mezi ty nejvtipnější. Mužům zákona začal opilý vysvětlovat, že vezl kozla na kamarádovu farmu, protože byl neudržitelný.

Článek

Polští policisté zastavili při běžné silniční kontrole automobil a chystali se provést namátkovou dechovou zkoušku. Když auto zastavilo, nemohli si nevšimnout živého kozla, který seděl na sedadle spolujezdce. Řidič jim oznámil, že byl kozel "nadržený" a on jej vezl "na rande" na nedalekou farmu. Tam se vše vydařilo a on se s kamarádem trochu opil.

Čtyřiapadesátiletý řidič měl v krvi třikrát více alkoholu, než je povoleno. Tvrdil jim, že se kozel cítil osamělý a on se rozhodl udělat mu radost. Vzal ho tak na farmu svého kamaráda, kde na jeho kozla čekala kamarádova koza. Nejdříve si dali několik vodek na setkání a poté i na oslavu.

"Bylo mu to velmi líto, ale byl nebezpečný pro ostatní řidiče. Přišel o své řidičské oprávnění a hrozí mu,  že si nějakou chvíli pobude ve vězení," dodal policista.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám