Hlavní obsah

Veronika Freimanová po rozvodu s režisérem Brabcem ukázala nového přítele

Novinky, Gabriela Wolfová
Praha

Herečka Veronika Freimanová opět září štěstím. Po rozvodu s režisérem Jaroslavem Brabcem, který herečku opustil kvůli Olze Menzelové, má nového partnera a nyní ho poprvé vyvedla do společnosti. Veronika je několik měsíců šťastná po boku architekta Vladimíra Boučka.

Článek

"Jsem opravdu šťastná a máme se rádi," řekla herečka. I když s novým partnerem, architektem Vladimírem Brabcem žije již několik měsíců, na společenské akci se společně objevili poprvé v pondělí.

Ruku v ruce vyrazili na křest nové knížky Haliny Pawlovské Ještě že nejsem papež. "Před veřejností se určitě neskrýváme, není důvod, nemáme co tajit," řekla herečka.

Freimanová s partnerem byli ale prvními VIP hosty, kteří akci asi půl hodiny po zahájení opustili. Nový partner herečky o publicitu nestojí a blesky fotoaparátů mu nebyly příjemné.

Halina Pawlovská se po dlouhé době na veřejnosti objevila bez invalidního vozíku. Lékaři jí konečně sundali nechodící sádru a na křest své knihy tak Halina dorazila po svých. V chůzi jí pomáhali jen berle.

Křest nové knihy si nenechala ujít řada známých tváří. Knihu pokřtila Simona Krainová, dorazily kamarádky Naďa Konvalinková a Květa Fialová. Poblahopřát Halině přišli také Světlana Nálepková, Dana Batulková, Jitka Asterová, Naďa Urbánková, Ondřej Soukup, Karel Vágner, Jana Švandová a další známé tváře.

Jana Švandová se před pár dny vrátila z Ugandy, kde byla navštívit syna Huberta, který tam pracuje a už zase bude cestovat. Po novém roce se s manželem chystají na dovolenou do Nizozemských Antil. Po Vánocích odlétá do teplých krajů Světlana Nálepková. "S dcerou a manžely Sobotovými letíme do Indonésie," prozradila Novinkám.

Reklama

Výběr článků

Načítám