Hlavní obsah

Ve Hře o trůny si fatálně poranila nohu. Herečka se soudí o 120 milionů korun

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Kvůli zraněním, která jí přerušila kariéru, žaluje herečka ze Hry o trůny Casey Michaelsová producenty o 4 milióny liber, tedy necelých 120 miliónů korun. Ti jakoukoliv vinu odmítají.

Foto: soukromý archiv

Kaskadéři seriálu Hra o trůny.

Článek

Michaelsová hrála v seriálu Hra o Trůny jednoho z nemrtvých, kterého ovládají Bílí chodci. Vystoupila v epizodě Dlouhá noc, tedy ve 3. dílu závěrečné série pořadu.

Natáčení probíhalo v Severním Irsku v roce 2018 a Casey měla v jedné ze scén přejít po hřebenu střechy a na jejím konci spadnout. Podle ní ale nebylo dole dost materiálu, který by její pád účinně zbrzdil. Od té doby se prý potýká se zraněním nohy, které se ji doposud nepodařilo vyléčit.

Jak se točila Hra o trůny. Filmová studia zvou na prohlídku

Cestování

Zranění prý ukončilo hereččinu slibně se rozvíjející kariéru. A proto se mladá, nyní 32letá, umělkyně rozhodla s firmou, která za populárním seriálem stojí, soudit. Požaduje odškodné ve výši 4 miliónů liber, tedy téměř 120 miliónů korun.

S tím ovšem zásadně nesouhlasí producenti seriálu, firma Fire and Blood. Podle nich bylo místo dopadu naprosto bezpečné. A naopak jsou přesvědčení, že veškerá odpovědnost padá přímo na Michaelsovou, která prý navíc neposlouchala instrukce, jak má ze střechy spadnout.

Reklama

Výběr článků

Načítám