Hlavní obsah

Valašský král čeká dalšího potomka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Valašský král, herec a mim Boleslav Polívka se stane počtvrté otcem, jeho partnerka Marcela Černá je ve třetím měsíci těhotenství. Mezi jeho první dcerou Kamilou a očekávaným potomkem bude téměř třicetiletý věkový rozdíl. Polívka často žertuje, že každému svému dítěti dopřál ten luxus mít svoji vlastní matku. To neporuší ani u svého posledního.

Foto: Jana Digrinová

Prohlídky s pohádkovými bytostmi jsou oblíbené. Anděl děti pasuje do šlechtického stavu.

Článek

Kromě zmíněné Kamily (29) má čtyřiapadesátiletý Boleslav Polívka s herečkou Evelynou Steimarovou dceru Annu (25), která je herečkou, a se svou bývalou manželkou Chantal Poullainovou syna Vladimíra (14).

Roli otce malého dítěte si Polívka naposledy vyzkoušel na plátně ve filmu Pupendo. S malým představitelem svého filmového syna Bobeše se prý skamarádili natolik, že mu chlapec říkal ´tatínku´ i mimo natáčení.

Na životě je nejdůležitější život

Polívkova partnerka Marcela Černá si miminko prý přála dlouho, ale herec si na něj připadl už starý. Ona proto, jak píše časopis Story, zvala k nim na farmu v Olšanech u Brna co možná nejvíce Polívkových vrstevníků, kteří si pořídili malé děti i po padesátce (Hapka, Hybner, Goldflam), aby viděl, jak je to prima.

Kontakt s cizími dětmi ale prý Boleslava Polívku neudolal tolik jako vážná zlomenina nohy, která ho upoutala na nemocniční lůžko a k následné tříměsíční domácí léčbě. Tehdy si údajně uvědomil, že na životě je nejdůležitější život... Nový život očekávají v Olšanech za šest měsíců.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám