Hlavní obsah

V soukromém klubu v Londýně hráli poker o toaletní papír

Novinky, zkr
Londýn

V posledních dnech lidé na celém světě v panice před koronavirovou pandemií skupují řadu hygienických potřeb. A tak by se teď spíš místo „sůl nad zlato“ dalo říkat „toaletní papír nad zlato“. V jednom soukromém klubu v Londýně už o něj hráli i poker. Video zveřejnila agentura AP.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Místo o peníze hrají v pokerovém klubu v Londýně o toaletní papír Video: Newsflare, AP

 
Článek

V londýnském Eltham Terrace klubu promptně zareagovali na nastalý stav, kdy se z WC papíru stalo nejen ve Velké Británii žhavé zboží. A tak si o něj jeho členové před týdnem zahráli.

„Říkal jsem si, že by bylo vtipné, kdybychom hráli poker o role toaletního papíru z našeho klubu, když jsou teď tak cenné,“ popsal nápad zaměstnanec klubu Robert Young.

Na záběrech je vidět šestice hráčů, kteří mají na stole místo tradičních žetonů desítky papírových rolí. Na vítěze tak čekala v dnešní době opravdu lákavá výhra. Hráči u okolních stolů, kteří hráli poker tradičním způsobem, jim tak mohli jen závidět.

Od soboty ale ve Velké Británii platí nová opatření, která uzavřela bary, restaurace i kluby. Povolen je pouze výdej z okének, podobně jako v České republice.

Reklama

Výběr článků

Načítám