Hlavní obsah

V roušce Adamově? Muž měl na rušné londýnské ulici jediný kus oděvu

Novinky, mšv

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V Británii zavedli povinné roušky v obchodech. Nové nařízení pojal po svém muž, který si na procházku po rušné londýnské Oxford Street neoblékl nic jiného. Rouškou si však nezakryl ústa, nýbrž intimní partie, čímž značně udivil ostatní kolemjdoucí, píše Daily Mail. Nakonec se ukázalo, že jde o účastníka jedné televizní soutěže.

Foto: Profimedia.cz

Někteří chodci muže ignorovali, jiní si ho rovnou fotili.

Článek

Muž použil roušku jako spodní prádlo a vyrazil na procházku po Oxford Street, obchodní třídě, která patří v Londýně k těm vůbec nejrušnějším. Šlo zřejmě o recesistickou reakci na nové nařízení, v jehož rámci jsou ústenky povinné při vstupu do obchodů.

Server Daily Mail později odhalil, že oním exhibicionistou byl Tim Shief, světový šampion v takzvaném free runu, který se účastnil také televizní soutěže Ninja Warrior. Shief má mimoto i svůj kanál na YouTubu.

Shiefův kousek zanechal kolemjdoucí podle několika serverů v němém úžasu a šoku. Spousta z nich si ho fotila, pořídit snímek se podařilo také lidem z přilehlých kanceláří nad ulicí.

Reklama

Výběr článků

Načítám