Hlavní obsah

V polské Lodži při opravě ulice zabetonovali auto, které nikdo nepřeparkoval

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nečekané pozornosti se dostalo jedné z ulic v polské Lodži, na které v těchto dnech silničáři dělají povrch. Na vozovce zůstalo auto, které jeho majitel nepřeparkoval, a dělníci ho zabezpečili bedněním, zakryli plachtou a oblili betonem. O tomto kuriózním případu informují polská média.

Foto: @Miasto_Lodz

„Oprava ulice Legionów nabrala takové tempo, že někteří si nezvládli ani přeparkovat,“ komentovala situaci na sociální síti X lodžská radnice

Článek

„Oprava ulice Legionów nabrala takové tempo, že někteří si nezvládli ani přeparkovat,“ komentovala situaci na sociální síti X lodžská radnice, která je investorem stavby.

Mluvčí radnice Pawel Śpiechowicz portálu interia.pl řekl, že „zabetonované“ auto zajisté poutá pozornost, „ale nemá žádný vliv na kvalitu opravy“. Vysvětlil, že majitel auta si bude muset auto převzít a dostane účet za celou akci, která se odehrála kolem jeho vozidla.

Polští uživatelé internetu v této souvislosti mluví o „uvězněném“ autě. Kritizují městskou policii, že se v této věci neangažovala včas a jen za stěrač auta dala upozornění o udělení pokuty.

Policie se zřejmě nesnažila majitele najít třeba podle poznávací značky, ještě než na místo přijeli silničáři s připraveným betonem. Internetoví uživatelé podotýkají, že auto měli strážníci nechat odtáhnout a že jeho majitele přijde „vysvobození“ z betonu pěkně draho.

Hasiči rozbili okna auta, aby skrz protáhli hadici. Důvod je jednoduchý

AutoMoto

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám