Hlavní obsah

V loterii vyhráli luxusní sídlo. Sousedit budou s Clarksonem či Beckhamovými

Devětačtyřicetiletý Darren Wordon zakoupil jeden los v hodnotě 25 liber (zhruba 745 korun), aby podpořil charitativní organizaci prince Charlese, která pomáhá mladým lidem v nesnázích. Nečekal, že by snad mohl vyhrát, jenže přesně to se stalo. Hlavní cenou byl dům v hodnotě 2,5 milionu liber (74,5 milionu korun) v místě, kde má svá letní sídla řada slavných osobností.

Foto: Profimedia.cz

Luxusní dům má díky charitativní loterii nového majitele.

Článek

Starobylé městečko Chipping Norton leží uprostřed pahorkatiny Cotswolds severozápadně od Oxfordu a v Anglii byste jen těžko našli malebnější místo. Svá letní sídla zde mají Jeremy Clarkson či manželé Beckhamovi. Venkova si zde užívá rovněž britský expremiér David Cameron.

Teď jim možná přibudou noví sousedé – rodina Wordonových. Devětačtyřicetiletý Darren, který pracuje jako IT konzultant, doposud bydlel se svou o rok mladší manželkou Mandy a dvěma dětmi, dvacetiletou Maddison a sedmnáctiletým Matthewem, v pár desítek kilometrů vzdáleném Bathu.

Foto: Profimedia.cz

Interiér domu, který vyhrála rodina Wordonových.

Foto: Profimedia.cz

Dům stojí na pozemku o rozloze 10 tisíc metrů čtverečních.

Nyní se však stal kromě čtyřpokojového řadového domku i vlastníkem luxusního sídla v hodnotě 2,5 milionu dolarů (74,5 milionu korun). Darren nepočítal s tím, že by mohl vyhrát. Když viděl reklamu na charitativní loterii, chtěl hlavně přispět nadaci prince Charlese s názvem The Prince’s Trust.

V očkovací loterii nabízí Hongkong byt za 30 milionů

Koronavirus

Ta podporuje mladé lidi ve věku od 11 do 30 let v různých životních nesnázích. „Slyšel jsem o neuvěřitelné práci, kterou organizace pro mladé lidi dělá,“ uvedl Darren. „Protože mám sám dvě děti, zajistit mladým lidem podporu a příležitost k růstu pro mě hodně znamená,“ dodal.

Foto: Profimedia.cz

Rodina ještě neví, zda se do domu nastěhuje nebo ho prodá.

Zda se rodina odstěhuje na novou adresu, ještě není úplně jisté. „Když jsme viděli, jak nádherný ten dům je, tak se nemůžeme rozhodnout, zda ho prodáme nebo se do něj nastěhujeme,“ uvedl Darren s tím, že tohle je dilema, které je docela radost řešit.

Reklama

Výběr článků

Načítám