Hlavní obsah

V karanténě se na střeše slezli k hazardu, přistihl je dron

Novinky, tcs

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Skupinka mužů z indického města Ahmadábád si navzdory zákazu vycházení rozhodla zkrátit dlouhou chvíli hazardními hrami. Vybrali si k tomu místo, o kterém se domnívali, že je tam nikdo neuvidí. Neuvědomili si však, že místní policie kontroluje zákaz vycházení a srocování i za pomoci osmi dronů.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Místo karantény hráli na střeše hazardní hry, nachytal je ale dronVideo: AP

 
Článek

Incident, který piloty dronu pobavil, se odehrál v minulých dnech v ahmadábádské čtvrti Odhav. Dron prolétal nad budovami, když si policisté povšimli skupinky mužů přitisknuté k zídce na jedné ze střech.

Jakmile se bezpilotní stroj přiblížil, zaregistroval ho i jeden z mužů ze skupinky. V tu chvíli mezi hráči vypukla panika. Někteří se vrhli ke dveřím hned, někteří nejdřív hledali své boty. Policisté zatím fotili ostošest.

Francouz porušil karanténu, šel do Španělska pro levnější cigarety

Koronavirus

Zřejmě tělesně postiženému nešťastníkovi, který se ke dveřím plazil ze všech sil, se pak ještě vysmáli.

„Sedm z nich už dostalo pokutu za ilegální gambling a za porušení zákazu vycházení. Těch dalších pár ještě hledáme,“ uvedla v prohlášení ahmadábádská police. Její šéf Ashish Bhatia dodal, že policie k hlídání zákazu používá celkem osm dronů.

Reklama

Výběr článků

Načítám