Hlavní obsah

V Kalifornii řádí „bezhlavý“ rytíř. Hlava mu padá na povel

Novinky, vps
San Luis Obispo

Americký kouzelník Rich Ferguson si před Halloweenem připravil povedený trik. Iluzionista předstírá kýchnutí, po kterém mu „spadne“ hlava z ramen. Tímto vtípkem straší kolemjdoucí ve svém bydlišti. Přes den je to podle něj spíše zábava, ale v noci to působí děsivě.

BEZ KOMENTÁŘE: V San Luis Obispo straší muž připomínající bezhlavého rytíře

 
Článek

Rich Ferguson je zkušeným bavičem. Objevil se v mnoha amerických televizních show a napsal několik úspěšných knih o různých tricích. Ve svých 42 letech ví, jak se prezentovat, což opět prokázal svým posledním videem.

Nechal se v něm natočit při iluzi s padající hlavou. Kamera ho zabírá z několika úhlů, aby byla vidět komplexnost tohoto triku. Někteří obyvatelé města San Luis Obispo, kde Ferguson trik předváděl, se nechali pořádně vystrašit. Největší efekt pak mělo kouzlo na skupinku školáků, která se strachy rozutekla.

Ferguson nosí při tomto triku speciální oblek, který mu umožňuje hýbat s hlavou tak, aby vypadala jako padající. Jeho ruce a nohy jsou během kouzla volné a může jimi normálně pohybovat, čímž se podle svého vyjádření liší od ostatních triků tohoto typu.

Reklama

Výběr článků

Načítám