Hlavní obsah

V Austrálii zázračně obživla na kost zmrzlá rosnička

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

CANBERRA

Leckterý otužilec by mohl závidět rosničce, která zázračně obživla poté, co zmrzla v mrazícím boxu. Drobnou žabku vytáhli v restaurantu v australském Darwinu z mrazničky pokrytou vrstvou ledu. Ale když ji z mrazivého vězení vytáhli, plně se zotavila a začala zase dýchat, napsal australský list Daily Telegraph.

Článek

"Nevěřila jsem vlastním očím," prohlásila zachránkyně odolného obojživelníka Sue Hoddinottová. "Byla zmrzlá jak rampouch. 'Chudinka', pomyslela jsem si a chtěla jsem jí hodit do popelnice," řekla Australanka.

"Kamarádka mi to ale rozmluvila, protože prý viděla v televizi, že když rozmrznou, mohou znovu ožít. Vysmála jsem se jí, že moc čučí na telku, ale nakonec jsem na ni dala. Ona z ní oloupala led a rosnička začala zase dýchat. Byl to učiněný zázrak," prohlásila nadšeně Hoddinottová.

Reklama

Související články

V srbském městě padaly z nebe žáby

Obyvatelé městečka Odazči severozápadně od metropole Bělehrad zažili nevídaný jev. Z nebe začaly padat tisícovky drobných žab. V úterý o tom informoval tamní...

Výběr článků

Načítám