Hlavní obsah

Uprostřed amerických lesů se objevilo piano, policie je bezradná

– HARWICH
Novinky, CNN, jky

Byla to krádež? Nějaký podivný vtip? Tak přesně o to se pře americká policie ve státě Massachusetts. V lesích u města Harwich bylo totiž objeveno funkční piano ve velmi dobrém stavu. Na procházce ho objevila náhodná kolemjdoucí, která se nestačila divit. Před pianem navíc stála menší lavička, jakoby na něj chtěl někdo v lesích hrát.

Článek

Policie tvrdí, že piano Baldwin Acrosonic je ve výborné kondici a nepoškozené. Seržant Adam Hutton okamžitě vyslal informaci o nalezeném pianu do všech dalších policejních okrsků v Cape Cod, ve snaze najít sebemenší indicii, která by vedla k vyřešení záhady. O podivném příběhu informoval tamější deník Cape Cod Times.

Přestože by se prý policisté spokojili s jakoukoliv stopou, vyšetřování zatím nepřineslo žádné zajímavé poznatky. Piano stálo na konci prašné cesty, nedaleko pěší cesty uprostřed chráněného území blízko Cape.

Hned šest policistů muselo vynaložit veškeré úsilí, aby se jim podařilo dostat piano do policejního nákladního automobilu. Už proto se domnívají, že umístění piana do lesa nemůže být dílem jednoho člověka. Někteří policisté vtipkovali, že se možná vypravilo piano do lesa samo, když pátralo za svými kořeny.

Je dost dobře možné, že se nakonec tento případ zařadí po boku těch, které se nikdy nevyřeší. Aspoň si budou moci tamější policisté pilovat své hudební umění.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám