Hlavní obsah

Učitelka z Uzbekistánu vezla v malém autě 25 dětí ze školky domů

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Buchara

Učitelka z mateřské školky ve městě Buchara v Uzbekistánu se rozhodla, že rozveze domů 25 dětí najednou. Naložila je tedy všechny do malého auta a vydala se na cestu. Všimli si jí ovšem policisté.

Policie v Uzbekistánu zastavila učitelku, která v autě vezla 25 dětíVideo: AP

 
Článek

Záběry malého městského vozu Chevrolet Spark, v němž bylo vedle řidičky natěsnáno i 25 dětí, pocházejí ze 16. září. Policisté ve městě Buchara si tehdy podivně „přetíženého“ auta všimli včas a na místě jej zastavili, takže nedošlo k žádnému neštěstí.

Většina dětí se tísnila na zadních sedadlech, ale dalších sedm se podle agentury Reuters nasoukalo do prostoru spolujezdce, z toho jedno sedělo dole v prostoru pro nohy, a na další tři zbylo místo v malém zavazadlovém prostoru. Když malí pasažéři z auta vystupovali, byla mnozí z nich viditelně rozrušeni.

Místní média informovala, že řidička se s takto obsazeným autem vydala na cestu poprvé, ale neuvedla ani její jméno, ani konkrétní trest, který jí byl za tento prohřešek udělen. Nicméně zdůraznila, že nakonec se všechny děti dostaly domů k rodičům zcela v pořádku.

Učitelka nechodila 20 let do práce. Teď se chce bránit, protože ji vyhodili

Koktejl

Reklama

Výběr článků

Načítám