Hlavní obsah

Tvrdou kůži na nohou okoušou rybičky

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LONDÝN

Chcete-li mít nožky jako novorozeňátko, seznamte se s posledním výkřikem pedikúry: hejnem vyhladovělých maličkých rybiček. Není to žádný žert, ale prověřená praxe, které se říká Dr. Fish.

Článek

Pro dokonalý vzhled nohou stačí ponořit je do nádoby plné malých rybiček, které se na ně vrhnou a ožerou všechnu suchou nebo poškozenou kůži, a to i takovou, která je pouhým okem neviditelná.

Rybičky se jmenují garra rufa, pocházejí z Turecka a v Evropě, ve Spojených státech a v Japonsku je o ně nyní veliký zájem. Rybky sice nemají zuby, takže se nemusíte obávat, že by vás pokousaly, ale o vaši suchou kůžičku se postarají tak, že ji vcucnou a sežerou. 

Výsledky rybí pedikúry, kterou se doporučuje nechat si udělat nejvýše jednou za měsíc, jsou prý skutečně obdivuhodné.

Reklama

Související témata:

Související články

I o chodidla se musí řádně pečovat

V zimních botách nohy vyšly z formy. Prostě potřebují více pozornosti a hýčkání, aby člověku nekazily radost z lepší části roku. Současný kosmetický průmysl...

Hlídejte si své nohy

O nohy se nestaráme moc dobře. Usvědčují nás z toho statistiky a časté deformace nohou. Třeba ta, při níž se palec stočí k ostatním prstům a na straně kloubu...

Výběr článků

Načítám