Hlavní obsah

Turistka v Thajsku laškovala se slonem, když jedl. Srazil ji chobotem k zemi

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

I když mohou mladí sloni vypadat mile, nejsou to hračky k mazlení. Poněkud drsnějším způsobem se o tom přesvědčila turistka poblíž thajského letoviska Phuket, když během výletu na motorce natrefila na tlustokožce a chtěla si s ním pořídit video.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Odvahu jí dodal fakt, že zvíře bylo za nohu připoutané ke stromu. Zatímco se zvědavá žena bezstarostně přibližovala ke zvířeti, její průvodce vše natáčel na mobilní telefon.

Záznam ukazuje, jak se turistka snaží navázat se slonem kontakt. Jemu se to ale zjevně nelíbilo, protože měl na práci důležitější věc.

Když zvířeti došla s dotěrnou ženou trpělivost, odhodlal se k důraznému varování: chobotem jí uštědřil úder, při němž nevítaná návštěva vykreslila ve vzduchu menší oblouk a tvrdě přistála hýžděmi na zemi.

Mladá Španělka pózovala v Thajsku se slony. Ti ji svými choboty srazili k zemi

Koktejl

Sice ji to zabolelo, ale vyvázla bez zranění. A zřejmě i s vědomím, že její troufalost mohla mít i mnohem horší následky.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám