Hlavní obsah

Mladá Španělka pózovala v Thajsku se slony. Ti ji svými choboty srazili k zemi

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Se zlou se potázala mladá španělská turistka v Thajsku, když si chtěla pořídit fotografii se slony. Tlustokožcům se to totiž zjevně nelíbilo a svými choboty snímku chtivou ženu srazili k zemi.

Sloni objali dívku choboty kolem pasu a pak s ní mrštili na zem.Video: Compass Media / T&T, AP

 
Článek

Dvaadvacetiletá Julia ze Sevilly podle serveru Thaiger přikročila k ohradě výběhu, za nímž znuděně postávali dva sloni. Rodina na aktéry mezitím mířila objektivy.

Když jeden z majestátních tvorů objal usmívající se turistku chobotem, zdálo se, že půjde o velmi zdařilou fotografii. Očekávání umocnil ještě další slon, který učinil totéž.

Vzápětí se ale ukázalo, že chobotnatci „klamali tělem“, protože snímků s pózujícími turisty už měli zřejmě dost. Oba současně trhli prudce svými choboty tak, že Julia upadla na zem.

Na náladě jí to neubralo, utrpěla jen drobnější škrábanec. O zážitek z rezervace u města Čiang Mai na severu Thajska se nakonec podělila na sociálních sítích, kde sklidila miliony zhlédnutí a lajků.

Slon v Indii se rozběhl proti odstavenému autobusu a kly prorazil čelní sklo

Koktejl

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám