Hlavní obsah

Trávníček věří v návrat se Sabinou Laurinovou

Novinky, Korzo

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Herci Pavlu Trávníčkovi se díky soutěži DO-RE-MI, kde působil po boku Sabiny Laurinové, dostalo velkému úspěchu. Pořad sice nedávno skončil, Trávníček však doufá, že se spolu s blonďatou kolegyní opět na televizní obrazovce brzy objeví.

Foto: archiv R. Zachové

Renata Zachová - naděje českého juda

Článek

Trávníček neskrývá, že byl zrušením pořadu zaskočen. "Šest let každý týden se pořad DO-RE-MI vysílal a měl vysokou sledovanost. Ale zřejmě po šesti letech se to už nedá táhnout stejným způsobem dál," zamýšlí se. "Upřímně řečeno, je to dlouhá doba, co pořad na obrazovce vydržel," dodává.

"A tak je potřeba ho inovovat nebo přijít vůbec s něčím novým. Proto vymýšlíme nový hudebně zábavný pořad, takže bychom se někdy v budoucnu se Sabinou zase mohli na obrazovce v něčem novém objevit," prozradil Trávníček, jinak také ředitel a majitel Divadla Skelet.

Vánoce ještě nenaplánoval

Divadlo se 1. prosince v Paláci Blaník představilo s novou verzí swingového muzikálu Zasněžená romance s hudbou Glenna Millera podle scénáře Gustava Oplustila a ve vlastní úpravě.

"Letošní Vánoce budou pro mne ve znamení Zasněžené romance. Doufám, že bude lehce sněžit a představení bude pro nás přímo úspěšnou romancí, s níž budeme hostovat i v dalších českých městech. Před deseti lety tento muzikál uvedlo Hudební divadlo v Karlíně a my se tedy k němu opět vracíme, pochopitelně v poněkud jiné podobě." 

"Mezi vystoupeními si odskočím slavit soukromé Vánoce. Ještě nevím, kam se vrtnu, zda se sejdeme s maminkou a celou rodinou v mámině rodišti v Moravské Třebové nebo budeme v Krkonoších na chalupě. Nějak to prostě zkombinuji. Zatím je pro mě nejdůležitější, aby se Zasněžená romance líbila," uzavřel.

Reklama

Související témata:

Související články

DO-RE-MI v půlce října skončí

Soutěž amatérských zpěváků DO-RE-MI, kterou moderují Sabina Laurinová a Pavel Trávníček, po šesti letech končí. Poslední 330. díl bude odvysílán 15. října....

Výběr článků

Načítám