Hlavní obsah

Topmodelka Helena Houdová se tajně vdala

Právo, bož

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Česká topmodelka Helena Houdová je pod čepcem. „Chtěla jsem si tuhle novinku nechat co nejdéle pro sebe a oznámit ji, až budu zase tady,“ přiznává Miss ČR 1999 Helena Houdová. Navíc je v šestém měsíci těhotenství. „Udělali jsme ho v New Yorku, zjistili to v Indii a narodí se pravděpodobně v Čechách,“ dodává na adresu svého nenarozeného dítěte.

Článek

Česká topmodelka, která už několik let žije v New Yorku, se zastavila v Praze cestou do Cannes, kde bude mít její nadace Sunflower Children / Slunečnice charitativní večer na mezinárodním filmovém festivalu. Kvůli nadaci létá Helena neustále po světě, doma se ale cítí v New Yorku.

„Poprvé je to domov, který sdílím s někým, kdo je mi blízký,“ přiznává. V Čechách má ale rodiče, babičky, dědu a bratry, takže ji to neustále táhne zpátky. Nejspíš jsem obyvatelkou planety Země. Tak je to asi nejpřesnější,“ směje se.

Tajemný milionář

Helenin manžel prý není veřejně známá osobnost, z předchozího manželství má několik dětí a proslýchá se, že je pohádkově bohatý. „Je ohromně bohatý,“ připouští Houdová.

„Má obrovské srdce, vlastní krásný mozek a má mě.“ Ještě loni v létě tvrdila, že jí na soukromý život prakticky nezbývá čas. Tím víc svým sňatkem překvapila. Vysvětlení je však úplně prosté. „Zkrátka jsem potkala muže, u nějž jsem okamžitě věděla, že spolu sdílíme sny a touhy. Dítě bylo jednou z nich,“ říká s úsměvem. Její manžel je velmi filantropicky založený a díky tomu se také potkali – na jedné charitativní akci.

Uškudlila na hostině

Prezidentka nadace se „papírově“ vdávala před půl rokem v Americe, poté si pár dopřál v Evropě romantický obřad v nejužším rodinném kruhu.

.: Kulatící se bříško jí velmi sluší. Přesto nabídky na předvádění kolekcí pro těhulky většinou odmítá.foto: Právo/Michaela Feuereislová

„Nikdy jsem netoužila sdělovat veřejně své privátní záležitosti. Navíc při svým cestách po světě potkávám ty nejchudší z nejchudších. Takže bych to ani nebyla já, kdybych vystrojila velikou veselku a pozvala strašně moc lidí. S manželem jsme se dohodli, že takto ušetřené peníze pošleme raději domovu pro HIV pozitivní děti v Kambodži.“

Zdaleka to ale prý nebude stačit, pro tenhle projekt musí Helena sehnat do konce roku tři milióny dolarů!

Rodit chce doma

„Kvůli bříšku už nefotím. Ale dneska jsem dostala poprvé vízum jako supermodelka. Zřejmě jsem na to musela otěhotnět,“ směje se. Samozřejmě dostává řadu nabídek na předvádění těhotenské módy, raději se ale soustředí na charitu. Rodit bude na přelomu srpna a září a chce kvůli tomu přijet znovu do Prahy. Její miminko už teď pořádně kope.

„Zřejmě si myslí, že jsem trampolína,“ žertuje Helena o očekávaném potomkovi. Jeho pohlaví však prozradit nechce, i když už ho zná. Je příznivkyní alternativních porodů, takže uvažuje o některé z těchto metod, nejspíš do vody.

„Ráda bych rodila bez pomoci medicíny, ale na druhou stranu jsem srab. Tak uvidíme...“

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám