Hlavní obsah

Tommy Lee má radši hudbu než sex

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

NEW YORK

Bývalý manžel Pamely Andersonové, Tommy Lee se nechal slyšet, že hudba je lepší než sexuální radovánky. Člověk si ji totiž může vychutnat déle a také v ní tkví větší síla. Dále prozradil, že jeho vysněným typem vůbec nejsou blondýnky, nýbrž ženy s tmavšími rysy.

Foto: Libor Jaroš

Přesně po 381 dnech se cenou Anděl oceněná skupina Jelen vrátí na pódium v bezprostřední blízkosti Vltavy. Opět vystoupí na Střeleckém ostrově

Článek

"Kdybych měl na výběr, rozhodl bych se pro hudbu, protože trvá déle a je v ní větší síla," vysvětlil dvaačtyřicetiletý muzikant listu Chicago Sun Times.

"Hudba vám dává mnohem víc. Sex je sice zábavný, ale není tak úžasný. Chápete, co mám na mysli?" otázal se někdejší bubeník kapely Mötley Crüe, který má v obou směrech bohaté zkušenosti.

Silnější ženy zbožňují sex

Přesto má ženy rád. Nejvíce jej přitahují dámy s plnějšími tvary než vyzáblé dívky. Oblé partnerky jsou podle něj lepšími společnicemi v posteli. "Ženy pořádnými partiemi zbožňují sex a v posteli jsou mnohem divočejší. Je to tím, že nemají příliš příležitostí k souloži," vysvětlil Lee, jehož odcitoval internetový server TQS.

Po boku Tommyho Leea se v minulosti často objevovaly blondýnky, mezi nejznámější patří herečky Heather Lokear a Pamela Andersonová. Lee však tvrdí, že ženy se světlou hřívou nejsou jeho typem. "Určitě si myslíte, že mám rád blondýnky, ale je to naprosto mylná představa. Ve skutečnosti se mi více líbí exotické typy s tmavší pletí, jako jsou třeba Brazilky," podotkl.

Pamelin návrat

Tommy byl třikrát ženatý, s Pamelou má dvě děti. Jeho někdejší manželka, která proslula v seriálu Pobřežní hlídka a pak z televizních obrazovek zmizela, se možná opět vrátí, aby mohla potěšit své příznivce. 37letá blonďatá kráska totiž podepsala smlouvu na natočení vlastního sitcomu.

V novém seriálu by se prý měla Andersonová představit ze své méně slavné stránky. Bude tu vykreslena jako žena se slabostí pro zlobivé hochy, která se nakonec rozhodne změnit svůj život. Při natáčení bude spolupracovat s režisérem Stevenem Levitanem, který se proslavil komediálním seriálem Just Shoot Me!

"Pamela se stala ikonou především díky svému vzhledu a sebevědomí, ale i proto, že lidé cítí, že pod sexy slupkou se skrývá milá osoba se smyslem pro rodinu, kterou zkrátka tu a tam viděli nahou," řekl Levitan. Svůj pořad hodlá nabídnout předním americkým televizním společnostem ještě tento týden.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám