Hlavní obsah

Tom Hanks: vydělávám příliš mnoho peněz

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PAŘÍŽ

Herec Tom Hanks je jednou z mála hollywoodských celebrit, která si uvědomuje, že za odvedenou práci pobírá neúměrné peníze. Pro magazín TV Movie sám prohlásil, že vydělává částky, které si ani nezaslouží.

Foto: Josef Zajíc

Cyril a Metoděj - autentický příběh naší země. DOV 17. 8. 2015 Výstavu zahajují S. Recman, F. Červený a V. Ziffer.

Článek

Hanks, který má za sebou brilantní pětadvacetiletou kariéru, svou zpověď učinil koncem minulého týdne na filmovém festivalu v Cannes, kde představil svůj snímek Ladykillers. Právě v zemi galského kohouta se poprvé veřejně podivil nad výší finančních odměn za své filmy.   

Utrácí za cestování

Slavný herec, který je držitelem dvou Oscarových ocenění, přiznal, že za jeden natočený snímek inkasuje až dvacet miliónů dolarů. "Nemůžu uvěřit, že mi platí tolik peněz. Ale kdybych si naúčtoval méně, pro šéfy filmových studií by zůstalo více," zauvažoval.

Hlasujte v anketě pod článkem:
Domníváte se, že herci pobírají za své výkony příliš vysoké peníze?

Vydělané bohatství však neutrácí za krásné vozy či další luxusní věci. Na těch mu totiž vůbec nezáleží. "Rád jezdím na dovolenou a pronajímám si pěkné rezidence. Za takové věci jsem zvyklý platit," prozradil Tom.

Anketa

Domníváte se, že herci pobírají za své výkony příliš velké peníze?
Ano
70,8 %
Ne
14 %
Nedokáži to posoudit
15,2 %
HLASOVÁNÍ SKONČILO: Celkem hlasovalo 705 čtenářů.

Reklama

Související články

Tom Hanks financuje stavbu kosmické lodi

Americký herec Tom Hanks si před několika lety zahrál postavu astronauta ve velkofilmu o havárii kosmické lodi Apollo 13. Nyní se zdá, že to s vesmírem myslí...

Výběr článků

Načítám