Hlavní obsah

Tom Cruise rozdává autogramy na počkání

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LONDÝN

Herec Tom Cruise (41), který se v úterý v Londýně zúčastnil premiéry svého nového filmu "Poslední samuraj", dal najevo fanouškům bezbřehou náklonnost. Nešetřil úsměvy na všechny strany, ochotně rozdával autogramy a se svými příznivci dobrovolně strávil před kinem Leicester Square, kde byl film představen, celé dvě hodiny.

Foto: Petr Mráček

Fashion show LUXURY STYLE

Článek

Americký herec, který ve Velké Británii včera představil svůj nový film "Poslední samuraj", slíbil, že se podepíše všem zájemcům. "Kdo bude chtít můj autogram, bude ho mít," prohlásil v podvečer premiéry. Slib dodržel a celkem rozdal asi pět tisíc autogramů, z nichž měli fanoušci neskrývanou radost. Informoval o tom zpravodajský server Ananova.

. : Tom Cruise s mobilním telefonem v ruce hovoří s matkou jednoho fanouška. Foto: ANANOVA

Cruise se na premiéru dostavil s přítelkyní, herečkou Penelope Cruzovou, která na rozdíl od Toma rychle vplula do sálu kina a nenechala se příliš okukovat. Mezitím se její partner venku vybavoval s příznivci, nechal se fotit a dokonce si prý po telefonu popovídal s matkou jednoho z obdivovatelů.

Reklama

Související témata:

Související články

Nejvyšší příjmy v Hollywoodu má Tom Cruise

Čtyřicetiletý herec malého vzrůstu, ale velikých příjmů. Tak by se dal stručně zhodnotit Tom Cruise, který stojí v čele žebříčku herců s nejvyššími příjmy...

Tom Cruise napadl farmaceutický průmysl

Populární hollywoodský herec Tom Cruise veřejně vyjádřil svůj značně nekonformní a překvapivý názor. Z podpory drog obvinil farmaceutický průmysl, rodiče...

Výběr článků

Načítám