Hlavní obsah

Tina Pletánková se loučí s televizí, těší se na miminko

Novinky, Korzo

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Tina Pletánková se za pár dnů poprvé stane maminkou. Kvůli významné životní změně se rozhodla, že na čas přeruší svou kariéru. Po více než sedmi letech tak již brzy opustí pozici televizní moderátorky.

Foto: Jan Svoboda
Článek

Kromě práce v Prima jízdě se také rozloučí s uváděním počasí. Mnohé její kolegyně již podobnou situaci řešily a brzy po narození dítěte se na televizní obrazovky vrátily. I Tina se na podobné téma zamýšlí.

"Ráda bych se pochopitelně vrátila, ale může nastat tisíc okolností, proč to možné nebude," řekla.

Smířená s možným koncem kariéry

"Zatím si neumím představit, že bych miminko někomu svěřila do péče kvůli práci. Možná někomu přijde srovnání hloupé, ale mám psa a nebyla bych schopná ho někam odložit, natož pak svoje dítě," vysvětlila Pletánková, která si s minulostí hlavu neláme a spíše myslí na budoucnost.

"I když se mi po spolupráci s Tomášem Krejčířem a po celé Prima jízdě bude určitě stýskat, neohlížím se zpátky, naopak se dívám jednoznačně dopředu. Když jsme s partnerem miminko plánovali, byla jsem si vědoma i rizika, že může přijít televizní konec. Jsem s tím srovnaná," dodala.

Reklama

Výběr článků

Načítám