Hlavní obsah

Timberlake nezveřejní pikantnosti o Britney

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LOS ANGELES

Zpěvák Justin Timberlake se rozhodl, že oddálí vydání své autobiografie, která je na trhu velmi očekávaným kouskem. Hodlá totiž pozměnit pasáže, v nichž píše o Britney Spearsové, své bývalé přítelkyni.

Foto: Martin Bodešínský

Přehlídku KRRR! podporuje město Krnov, Státní fond kinematografie, Národní filmový archiv v Praze a Asociace českých filmových klubů.

Článek

Třiadvacetiletý zpěvák sám zavolal svému vydavateli, aby jej požádal o odklad. Když se totiž Timberlake dozvěděl, že se Spearsová provdala za tanečníka Kevina Federlineho, z jeho záměru vyřídit si účty s expřítelkyní sešlo. Pikantní části z někdejšího vztahu s Britney prý pozmění proto, aby zpěvačku nijak nepoškodil.

Vydavatelství však není Justinovým rozhodnutím nadšeno. Přílišné zásahy do textu by mohly způsobit ztrátu atraktivity, a tím i nižší prodejnost díla.

"Doufáme, že moc věcí nezmění, neboť první verze byla skutečně báječná, ačkoliv by mohla Britney zaskočit," prohlásil vydavatel, jehož odcitoval internetový server Teenhollywood.

Timberlake a Spearsová se znají od dětství. V dospělosti se pak tři roky intimně stýkali. Spearsová se v září provdala. [celá zpráva] Na veřejnosti nyní kolují spekulace, že prý je těhotná.

Timberlake po rozchodu s blonďatou princeznou popu naznačoval, že Spearsová zneužila jeho důvěry. Nikdy však nesdělil bližší podrobnosti. Ty měly být triumfem právě jeho autobiografie.

Reklama

Související témata:

Související články

Justin Timberlake se zbavil paparazziho

Popový zpěvák Justin Timberlake si může od obtěžujícího fotografa oddychnout. Soud v kalifornské Santa Monice vydal příkaz, který mu umožňuje držet si od těla...

Britney Spearsová se provdala za tanečníka

Popová hvězda Britney Spearsová se v noci ze soboty na neděli údajně vdala za tanečníka Kevina Federlineho během soukromého obřadu v Kalifornii. V pondělí...

Britney Spearsová chce změnit příjmení

Americká popová princezna Britney Spearsová uvažuje, že převezme příjmení svého manžela. Nevydala by se tak ve stopách slavných osobností, které v zájmu...

Britney Spearsová si naordinovala pauzu

Americká zpěvačka Britney Spearsová prostřednictvím svých internetových stránek prohlásila, že si naplánuje přestávku, aby si mohla užívat plně života....

Výběr článků

Načítám