Hlavní obsah

Televizní reportérku knockoutoval fotbalový míč v přímém přenosu

Novinky, Jakub Kynčl
Stuttgart

Německá sportovní reportérka si užila svou velmi zvláštní chvíli slávy, když ji v přímém přenosu při předzápasovém interview trefil balón do hlavy. Krátké video zachycuje moment, kdy z hřiště přiletí balón a takřka knokautuje pohlednou reportérku, která se stěží udrží na nohou.

Článek

Moderátorka stanice Sky Sports Jessica Kastropová se nestačila divit, když ji při předzápasovém interview trefil zezadu do hlavy balón. Hráči Stuttgartu se již rozcvičovali a Khalid Boulahrouz se trochu nešťastně ukopl a míč vyslal směrem na reportérku.

Khalid Boulahrouz se ke své nepodařené trefě okamžitě přihlásil a přispěchal k moderátorce, aby se jí omluvil. Ta sice z nehody vyvázla nezraněná, ale byla v evidentním šoku.

"Přiběhl hned ke mně (Boulahrouz) a omluvil se mi. Samozřejmě bych si nikdy nemyslela, že to mohl být záměr," řekla Kastropová.

"Není jisté, zda se Boulahrouze nějak nehoda dotkla, avšak v následujícím zápasu nedokázal zabránit prohře svého týmu, který podlehl Mainzu 0:2," informoval deník Bild.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám