Hlavní obsah

Těhotná žena podrazila jako revanš nohy čtyřletému chlapci

Jen těžko uvěřitelný incident se odehrál 19. dubna ve městě Pao-ťi v čínské provincii Šen-si. Záběry z bezpečnostní kamery z jedné z tamních restaurací ukázaly, jak do podniku vběhl čtyřletý kluk a rozmával lamelovou clonu ve vchodu. Ta lehce zasáhla těhotnou ženu sedící opodál, což se jí zjevně nelíbilo, a tak vzápětí podrazila chlapci nohy.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

Žerna podrazila dítěti nohy, oplácelaVideo: Reuters

 
Článek

Podle agentury Reuters chlapec do podniku přispěchal s tím, aby pro své rodiče sehnal jídelní hůlky. Když prorazil lamelovou clonu ve vchodu, kousek závěsu se dotkl těhotné ženy sedící na kraji restaurace.

Ženu to očividně rozezlilo, neboť podle záběrů ihned začala trénovat, jak dítěti cestou zpět podrazí nohy. Když kluk zvesela poskakoval ven z restaurace, nastavila mu do cesty nohu, načež dítě nešikovně upadlo.

Čínská média informovala, že chlapec trpí vrozenou srdeční chorobou a byl po incidentu převezen do nemocnice. Kromě pohmožděnin na hlavě byl však v pořádku. Těhotná žena se rodině následně na policejní stanici omluvila. Zda čelí nějakému trestnímu obvinění, není zřejmé.

Reklama

Výběr článků

Načítám