Hlavní obsah

Těhotná sexbomba Bendová: Bude to holčička

Novinky, Gabriela Wolfová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Herečka Alice Bendová (36) prozradila, že čeká holčičku. Sexy herečka je v sedmém měsíci těhotenství a vybrané má pro dceru i jméno. Bude se po ní jmenovat Alice.

Článek

"Jsem ve 26. týdnu těhotenství a asi před měsícem jsem se teprve dozvěděla, že budeme mít s manželem holčičku," řekla Novinkám Bendová. "Bylo to pro nás velké překvapení, byla jsem si jistá, že to bude zase kluk," prozrazuje. Jmenovat se bude Alice. "Aby jim to nebylo líto, tak budou oba po rodičích," říká.

Zatím herečka přibrala osm kilogramů. "Přibrala jsem docela málo na to, jak strašně moc jím. Vůbec se neomezuju. Říkám si, že jsem třeba těhotná naposledy, tak si to chci užít a odpírat si dobroty je blbost," říká. Největší chuť má na pálivá jídla. "Miluju chilli. Kontrolovala jsem u doktorů, jestli je to v pohodě a naštěstí žádné námitky neměli," směje se.

Alice s manželem, podnikatelem Vaškem Bendou, už dávají dohromady výbavičku. "Ty modré věci po Vašíkovi asi moc neužijem. To by Alička ráda nebyla. Máme už asi tašku věcí a dnes jsme pořídili hnědý kočárek s růžovou stříškou," prozrazuje.

Rodit bude stejně jako syna Vaška v motolské nemocnice u primáře Vlka. Toho také dohodila kamarádce Zuzaně Belohorcové, která ve čtvrtek porodila dceru Salmu. "Chtěla bych rodit přirozenou cestou, tak uvidíme. Syna jsem rodila akutním císařským řezem, protože měl pupečňí šňůru omotanou kolem krku. Tak snad si to teď užiju klasicky," dodala Bendová.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám