Hlavní obsah

Těhotná Robertsová se trápí dietou

Novinky, Korzo
LOS ANGELES

Herečka Julia Robertsová, která v lednu příštího roku přivede na svět dvojčata, musí držet přísnou dietu. Nejvíce ji trápí, že se musela vzdát všech lahůdek, které si jindy dopřávala.

Foto: Pavel Siuda

Mládež ostravsko-opavské diecéze prožije od pátku 31. 3. do neděle 2. 4. 2017 společné setkání v Jeseníku.

Článek

Nejlépe placená hollywoodská herečka miluje smažená kuřata, tučné hranolky a jídla z asijských bister. Vše, co obsahuje hlavně hodně tuků a kalorií, zbožňuje, ale v současnosti na to nesmí ani pomyslet.

Julia počala až metodou umělého oplození. Hned poté si najala specialistku na výživu a kondici, svou kamarádku Kathy Kaehlerovou. Ta se stará nejen o to, aby Julia zůstala v dobré kondici a příliš nepřibrala, ale aby také její potomci v děloze dostávali jen to nejlepší.

Sbohem nezdravým pokrmům

"Julia měla velké problémy s početím. Nakonec se jí to podařilo a doktoři jí řekli, že bude muset dodržovat jejich doporučení, pokud chce donosit obě dvojčata bez komplikací," uvedla Kathy.

"Julia nemiluje nic víc než asijské smažené kuře nasáknuté tukem, sacharidy a kaloriemi. Dokud nebyla těhotná a byla velice zatížena svou prací, mohla si dovolit konzumovat cokoliv v jakémkoli množství, aniž přibrala. Ale dnes, aby si udržela postavu a přitom brala ohled na dvojčátka a jejich potřeby, musela udělat velkou revizi jídelníčku. Julia zbožňuje nezdravá jídla, ale teď jim musela dát vale," dodala Kaehlerová.

Herečka denně podstupuje speciální cvičební program sestávající z běhání, cyklistiky a jógy. Pochopitelně nesmí pít žádný alkohol a dále se musí vyhýbat nápojům, které obsahují kofein. Její jídelníček prý obsahuje jen ovoce, zeleninu, kuřata, ryby a čerstvě lisované džusy.

Reklama

Související články

Julia Robertsová si dá pětiletou přestávku

Šestatřicetiletá americká herečka Julia Robertsová se rozhodla, že si dopřeje profesní přestávku a na pár let se přestane věnovat filmu. Přimělo jí k tomu...

Těhotná Robertsová vystoupila v televizi

Americká herečka Julia Robertsová se ve čtvrtek objevila na televizních obrazovkách poprvé od doby, kdy oznámila, že je těhotná. Vystoupila v pořadu Oprah...

Výběr článků

Načítám