Hlavní obsah

Tchajwanský domov důchodců dopřál klientům striptýz. Pak se omlouval

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Státní pečovatelský dům určený pro vysloužilé členy armády v tchajwanském městě Tchao-jüan se omluvil za to, že pro své obyvatele najal striptérku. Zařízení si zejména na internetu vysloužilo kritiku poté, co se na veřejnost dostaly záběry, na nichž si tanečnice nechává jedním ze seniorů osahávat intimní partie, píše agentura AP.

BEZ KOMENTÁŘE: Státní pečovatelský dům se omluvil, že pro 12 válečných veteránů najal striptérkuVideo: AP

 
Článek

Akce v domově pro seniory, kde byla přítomná striptérka, se uskutečnila v průběhu každoročního Svátku středu podzimu, který je spojený s oslavou ukončení sklizně.

Na záběrech, které poskytla agentura AP, je vidět, jak mladá tanečnice oděná pouze ve spodním prádle vyzývavě tančila před skupinou seniorů na invalidních vozících. Následně si vybrala jednoho z nich, kterému dovolila sáhnout si na její ňadra a intimní partie.

Ve Vegas otevřeli vakcinační kliniku ve striptýzovém klubu

Koktejl

Video z večírku ovšem vyplavalo na povrch a zařízení si na internetu vysloužilo kritiku. Tamní zaměstnanci uvedli, že chtěli nemocným obyvatelům zvednout náladu poté, co dvě předchozí oslavy byly s ohledem na koronavirovou pandemii zrušeny. Za striptýz se však v oficiálním prohlášení omluvili.

Mluvčí domova důchodců sdělil, že striptérka byla až příliš „nadšená a rozpálená“, a dodal, že personál bude v budoucnu při plánování podobných událostí obezřetnější. Uvedl rovněž, že kromě striptýzu si senioři na akci mohli vyzkoušet také karaoke či zahrát oblíbenou hru bingo.

Reklama

Výběr článků

Načítám