Hlavní obsah

Taxikáři rozmačkaly auto tuny instantních nudlí

Novinky, Jakub Kynčl

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Si'an

Bizarnější nehodu, která mu zcela odepsala automobil, by si taxikář Lin Chu snad ani nevymyslel. Vůz mu totiž minulý týden v čínském městě Si'an zavalil a zcela zničil náklad instantních těstovin z kamiónu, který nebezpečně projel křižovatkou.

Článek

Taxikář Lin Chu při podivné dopravní nehodě jen zázrakem nepřišel o život. Ten mu zachránila blesková reakce, když včas vyskočil ze svého automobilu, na který se nasunula několikatunová "nálož" v podobě instantních nudlí. Šokovaný řidič vyvázl bez škrábnutí, jeho žlutozelená chlouba však pocítila plnou váhu obsahu kamiónu a je nyní na odpis.

Lin Chu prý jen bezmocně sledoval, jak proti němu vyjelo nákladní vozidlo do křižovatky, kolébalo se a následně se převrátilo přímo na jeho vůz.

"Kývalo se ze strany na stranu a řidič s tím ani nezvládal zahnout. Bylo zjevné, že je jeho vůz přetížený. Nebylo nic, co bych mohl udělat, abych se mu vyhnul," dodal 43letý taxikář, který si je vědom toho, že měl obrovské štěstí.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám