Hlavní obsah

Svíčkové se šesti se nikdy nevzdám, říká Česká Miss Nováčková

Novinky, David Zápal

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha
Aktualizováno

Česká Miss 2011 Jitka Nováčková (18) má sice krásnou postavu, přesto ráda hřeší. "Chci být slečnám s poruchou příjmu potravy vzorem. Nikdy bych se nevzdala svíčkové se šesti nebo čokolády," prozradila čtenářům on-line chatu Novinek půvabná vítězka soutěže krásy.

Článek

Podle svých slov má ráda film Slečna drsňák. "Občas jsem si tak při soutěži připadala, žádné diety, žádné cvičení, navíc se moc nelíčím... jsem trochu ostuda," reagovala na jednu z otázek.

Foto: Jan Handrejch, Právo

Česká Miss 2011 Jitka Nováčková odpovídá na dotazy čtenářů Novinek.cz.

Foto: Jan Handrejch, Právo

Jitka Nováčková na on-line chatu.

V životě prý dietu držela jen třikrát. "Poprvé na dovolené v Chorvatsku, kde jsme měli obědy formou švédských stolů. Jedla jsem jen zeleninu a ovoce. Vydržela jsem to den a pak mi taťka řekl, že tam platí za maso, trávu ať si jím doma," napsala na on-line chatu Jitka.

Hned po květnové maturitě se chystá na vysokou školu. Kterou, to ještě neví. "Podala jsem si přihlášky všude možně, Karlova univerzita, VŠE, tak uvidíme, jak to dopadne. Doufám, že budu mít trochu času na učení."

V jedné z odpovědí hájila své rodiče, když přiznala, že se modelingu věnuje od devíti let jen ze své vlastní iniciativy.

"Modeling mě vždycky strašně lákal, obdivovala jsem všechno okolo, byl to můj sen. Mám doma fotky, kdy jsem byla úplně malinká, a přesto už tatínkovi pózovala do foťáku. Tu práci miluju, takže mládí mi to určitě nesebralo," uvedla Nováčková.

Foto: Jan Handrejch, Právo

Nejkrásnější dívce pro letošní rok daly dotazy čtenářů chvílemi zabrat.

Vztahu se svým přítelem Markem se nechce vzdát, bohatí pánové si prý na ni brousí zuby marně. "Věřím, že to můj přítel vydrží. Bude to pro něj veliký boj. Každý budeme bydlet v jiném městě a budu mít méně času, tak Marku: Drž se," napsala v nadsázce.

Nováčková byla zvolena královnou krásy při sobotním finále. [celá zpráva]

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám