Hlavní obsah

Švéd se prokřupal do Guinnessovy knihy rekordů

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Guinnessova kniha rekordů se pyšní i celou řadou dosti bizarních disciplín. Jednou takovou je bezesporu soutěž v souvislém křupání kloubů. Rekord v této disciplíně překonal 23. června Sebastian Qval Wold ze švédského Varbergu. Agentura AP v pondělí z této události zveřejnila videozáznam.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Sebastian Qval Wold se prokřupal do Guinnessovy knihy rekordůVideo: Newsflare, AP

 
Článek

Mladý Švéd dosáhl celkového skóre 36 souvisle prokřupaných kloubů a stal se v této disciplíně držitelem světového rekordu.

Během jeho „výkonu”, kdy klouby postupně prokřupával takřka na celém svém těle, na něj dohlíželi dva zástupci z Guinnessovy knihy rekordů.

Za hodinu udělal 951 angličáků, přežil a má rekord

Muži

Ti křupání kloubů, mezi nimiž podle pravidel nesměla být mezera delší než tři sekundy, počítali zpoza okna, aby v místnosti nepřevládl šum a křupání bylo dobře slyšet.

Podle oficiálních stránek Guinnessovy rekordů se Sebastian Qval Wold zúčastnil proto, že před sebe chtěl postavit výzvu. A vzhledem k tomu, že už je v knize zapsán, výzva byla pokořena.

Reklama

Výběr článků

Načítám