Hlavní obsah

Svatebčané zablokovali hlavní dopravní tepnu Londýna, začali slavit v tunelu

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Londýn

Svatební oslavy po celém světě bývají bujaré. Málokdy ale probíhají v tunelu, který patří k hlavním silničním tepnám, a ještě k tomu za plného provozu. Jenže přesně to se stalo 5. července v Londýně. Svatebčané, kteří se účastnili sňatku Somálce a Jemenky, začali oslavovat přímo v tunelu, a vytvořili tak dlouhé kolony, píše server My London News.

BEZ KOMENTÁŘE: Svatebčani zablokovali dopravu v Londýně, slavit začali v tuneluVideo: AP

 
Článek

Svatební party propukla v tunelu Limehouse Link na východě britské metropole. Hosté vystoupili z aut přímo na frekventovanou komunikaci a nadšeně skandovali. Více než 1,5 kilometru dlouhým tunelem však vede jedna z nejrušnějších silnic Londýna a chodci tam mají vstup zakázán.

Foto: AP

BEZ KOMENTÁŘE: Svatebčané zablokovali dopravu v Londýně, slavit začali v tunelu.

Přestože k incidentu došlo kolem půlnoci, způsobili svatebčané dopravní kolaps. Devatenáctiletý Abdi Yusuf, jehož kamarád ze Somálska se ženil, celou akci natáčel. „Byla to svatba jednoho z mých přátel, který si bral Jemenku. Je to jemenská tradice, jezdit po městě v autech a slavit.“

Po zveřejnění záběrů na internetu se objevily rozporuplné reakce. Zatímco někteří akci kategoricky odsoudili, jiní ji naopak kvitovali. „Viděl jsem spoustu pozitivních komentářů, ale i hodně nenávisti. Ale je to tradice a nebylo to myšleno nijak zle. Chtěli jsme si jen užít svatbu našich kamarádů,“ dodal Yusuf.

Reklama

Výběr článků

Načítám