Hlavní obsah

Susan Boylová opět uchvátila Británii a postoupila do finále

Londýn
Aktualizováno

„Susan, jste nádherný talent,“ komentoval Piers Morgan, porotce soutěže Britain´s Got Talent, semifinálový výkon skotského zázraku Susan Boylové. Ta ohromila porotu i diváky písní Memory z muzikálu Cats a získala od nich díky tomu palubní lístek na finálovou loď. Jemně laděná do hnědo-bronzového tónu opět okouzlila všechny diváky i porotce svou bezprostředností a především andělským hlasem.

Článek

Osmačtyřicetiletá Boylová pak chvíli hovořila s moderátory o uplynulých šesti týdnech. Ještě 10. dubna letošního roku ji neznal nikdo, 12. ráno ale už celá Británie a o pár dní později celý svět. Pak se strhlo boylošílenství a žena byla ze dne na den celebritou, o niž se zajímala světová média i americká hvězda televizních talkshow Oprah Winfreyová.

„Užívala jsem si každou sekundu a budu v tom pokračovat,“ komentovala hektické týdny Boylová.

Porotci mazali med kolem úst

Kromě obdivovatele Pierse Morgan, u něhož je zcela zřejmé, že je Susan jeho favoritkou v soutěži, nadšení a podporu neskrývala ani Amanda Goldenová. Ta spínala ruce už při Susanině zpěvu, pak jí ještě blahořečila slovy: „Dokonale jsem se uvolnila, protože váš výkon byl naprosto fantastický. Jsem na vás pyšná a jsem pyšná, že reprezentujete Británii tak úchvatně, protože svět vás sleduje.“

Třetí porotce Simon Cowell přišel s omluvou: „Jste opravdu výjimečná dáma, to musím uznat, skutečně jste. A víte co, chci se vám upřímně omluvit za ten způsob, jak jsme se k vám chovali předtím, než jste prvně zpívala. Udělala jste ze mě a dalších lidí po právu hlupáky a já jsem velmi šťastný, že tu jste, jsem na vás velmi hrdý.“

Během tohoto proslovu ale Susan krčila ramena a výrazně zvedala obočí, aby protestovala: „Já o tom nic nevím! Nic si nepamatuju!“ Susan také poslechla porotu a svůj vzhled nijak výrazně nezměnila, pouze okrášlila to, co jí příroda nadělila.

Elegantnější, leč svá

Oblékla si tmavě fialové šaty, obarvila vlasy nahnědo, ty ji pak v maskérně jemně rozcuchali a pleť vyhladili profesionálním bronzovým make-upem, s nímž ladila rtěnka stejného odstínu a perfektně upravené obočí. Boylová vypadala pořád jako ta bezelstná a milá skotská kostelnice, ale slušelo jí to víc než při prvním vystoupení.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám